Potrebujete pomoč?

02 220 8000
DELOVNI ČAS
pon-pet: 8.00 - 21.00
sob-ned: 9.00 - 17.00

Hotel Hvar ***

Jelsa / otok Hvar, Dalmacija, Hrvaška

Hvar - kralj dalmatinskih otokov ***

Kraj: Jelsa / otok Hvar

Odhodi: 16.6., 23.6., 30.6., 7.7., 14.7., 21.7., 28.7., 4.8., 11.8., 18.8., 25.8., 1.9.

Storitev: all inclusive

Akcijska cena: od 460 € na osebo na paket

Več o ponudbi:

Cena vključuje
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah Hotela Hvar oziroma Adriatiq Resort Fontane, 7 x polpenzion (Adriatiq resort Fontana) oziroma 7 x all inclusive (Hotel Hvar), izlete po programu (mesto Hvar in Vrisnik, večerni izlet v mesto Hvar, izlet z ladjico), kosilo s kozarcem vina na izletu z ladjico, ribjo večerja v hotelu, degustacijo vina, pršuta, sira in olivnega olja, turistično takso, vodenje in organizacijo potovanja. 

Drobni tisk na veliko
· najmanjše število potnikov: 30
· otroški pavšal: 100 € za otroka do 12 let
· vstopnine: niso vključene in se plačujejo ob ogledih (po želji)
· možna sprememba programa po dnevih, ne da bi bil vsebinsko okrnjen
· vodenje izleta po mestu Hvar poteka v hrvaščini s slovenskim spremljevalcem

Kadar organizator v programu objavi več cen za različno število udeležencev, je potnik dolžan plačati kupnino glede na končno število udeležencev. Ob prijavi se potniku obračuna nižja cena. Če število potnikov po programu za to ceno ni doseženo, je potnik dolžan na poziv organizatorja potovanja najkasneje do dne pred pričetkom potovanja doplačati v programu navedeno razliko.

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na zunanji hotelski bazen
· brezplačna uporaba ležalnikov ob bazenu
· prost vstop na fitnes
· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Hotel Hvar se nahaja na istoimenskem otoku, na vzpetini z lepim razgledom na zaliv Jelsa. Od centra kraja, kamor vodi lepa obalna promenada, je oddaljen pribl. 500 m. Skalnata in prodnata plaža s ploščadmi za sončenje, delno s peščenim morskim dnom, je oddaljena pribl. 150 m.

Od tod lahko dostopate do slikovitih ribiških in zgodovinskih mest, kot so Split, Trogir in Dubrovnik. Preko morja lahko pomahate tistim na Braču in Makarski rivieri ali pa skočite do Korčule. Da je hotel Hvar pravo mesto za zabavo in igro v času poletnih počitnic, se lahko prepričate ob predaji otrok navihanim animatorjem. Zbrali bodo vse mogoče družabne igre, jih naučili minigolf in namizni tenis.

Aktivni ste lahko tudi vi. Teniških igrišč je več kot dovolj, možnosti za sprehode in kolesarjenje pa tudi. Razgibate se lahko tudi v fitnesu v sklopu hotela. Osvežite se v zunanjem bazenu s prijetno teraso ali preverite temperaturo v notranjem bazenu (v glavni sezoni zaprt). Vse skrbi in napetosti pustite pred vrati Beauty & Spa centra, kjer si privoščite masažo ali lepotni tretma.

Na voljo je 200 sob, ki imajo balkon ali teraso, opremljene so z LCD TV in ventilatorjem ali klimatsko napravo. WiFi je na voljo brezplačno. Osvežene superior sobe so dodatno opremljene s sefom in mini hladilnikom.
Bogate samopostrežne obroke bodo pripravili kuharski mojstri – domačini, ki vedo, kaj je okusno in hkrati zdravo. Uživajte v all inclusive storitvah.

Koristne informacije

Prijava: po 16h, odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, American Express, Maestro.
Prednosti: 4 peščena teniška igrišča, šola tenisa, minigolf, masaže, izposoja koles in gorskih koles. Animacija za otroke od 6–12 let (junij–avgust), živa glasba 1–3x na teden, dalmatinska večerja 1x na teden.
Z doplačilom: psi pribl. 8 €/dan, otroška posteljica pribl. 3 €/dan, sef na recepciji 2 €/dan; športne aktivnosti, kozmetični salon. 
Omejitve: zunanji bazen obratuje predvidoma 1.5.–1.10., odvisno od vremenskih razmer, notranji je zaprt predvidoma od 15.6.–15.9. Sobe niso prilagojene invalidom.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava vključeni.

Avtobusni prevoz

NA HVAR Z AVTOBUSOM

Si želite popolnoma brezskrben dopust? Potem se nam pridružite na našem organiziranem prevozu do Splita in od tam na Hvar do vaše nastanitve.

Povratni avtobusni prevoz do hotela vsako nedeljo od 9.6. do 8.9.

Cena prevoza se lahko spreminja glede na zasedenost in je razvidna ob ceni hotelskega aranžmaja.

Višina doplačila za otroka do 12 let glede na datum odhoda.

Vstopna mesta:
Maribor, Celje, Ljubljana, Novo mesto

Točne ure odhodov bodo razvidne iz končnega obvestila.

Ob rezervaciji aranžmaja Turistične agencije Sonček lahko v določenih terminih z doplačilom rezervirate avtobusni prevoz.

Prvi maj z avtobusom

NA HVAR Z AVTOBUSOM

Si želite popolnoma brezskrben dopust? Potem se nam pridružite na našem organiziranem prevozu do Splita in od tam na Hvar do vaše nastanitve.

Povratni avtobusni prevoz do hotela je možen v terminu 1.5.-5.5.2019 (sreda-nedelja).

Cena prevoza se lahko spreminja glede na zasedenost in je razvidna ob ceni hotelskega aranžmaja.

Doplačilo za otroka do 7 let: 72 €

Vstopna mesta:

Maribor, Celje, Ljubljana in Novo mesto

Točne ure odhodov bodo razvidne iz končnega obvestila.

Ob rezervaciji aranžmaja Turistične agencije Sonček lahko v določenih terminih z doplačilom rezervirate avtobusni prevoz.

Paket z izleti

Program potovanja
1. dan: SLOVENIJA–otok Hvar Od domačih se bomo poslovili ponoči, udoben turistični avtobus nas bo odpeljal mimo Zadra in Šibenika do Splita, kjer se bomo vkrcali na trajekt, s katerim bomo pripluli na otok Hvar. Namestili se bomo v izbrani hotel in preživeli mirno popoldne v raziskovanju mesta Jelsa in okolice. Izbirali boste lahko med dvema hotelskima kompleksoma. V Hotelu Hvar bo t. i. all inclusive ponudba, v Adriatiq Resort Fontani pa bodo pripravljali zajtrke in večerje. (all inclusive – hotel Hvar, zajtrk in večerja – Adriatiq Resort Fontana, nočitev)

2. dan: počitnikovanje
Ves dan bomo poležavali na plaži, se potikali po kavarnah mesta Jelsa in poskušali telo in naše misli spustiti na dalmatinske obrate. Življenje na Hvaru poteka veliko bolj umirjeno kot na celini in predvidoma hitro bomo ta ritem sprejeli za svojega. (all inclusive – Hotel Hvar, zajtrk in večerja – Adriatiq Resort Fontana, nočitev)  

3. dan: JELSA–HVAR–VIDIKOVAC–VRISNIK–JELSA

Ta dan se bomo potepali. Avtobus nas bo najprej odpeljal v največje in najbolj razvpito mesto na otoku, v Hvar. V spremstvu lokalnega vodnika si bomo ogledali mestne znamenitosti, ki so v mestu že od časov Beneške republike, saj je bilo takrat mesto eno glavnih oporišč La Serenissime. Nekaj prostega časa bomo namenili za obvezno kavico in osvežitev, potem pa se bomo mimo polj, na katerih rasteta sivka in rožmarin, vinogradov in oljčnih nasadov pripeljali na razgledno točko, od koder bo segal razgled na Stari Grad, otoke Brač, Vis, Korčula in Ščedro. Zagotovo bodo fotografije osupljive. V mestecu Vrisnik se bomo ustavili v tipični »konobi« in poskusili lokalni sir, pršut, olivno olje, belo in rdeče vino. Mogoče bomo kakšno tudi zapeli. Zgodaj popoldne se bomo vrnili v hotel in popoldne znova počivali. (all inclusive – Hotel Hvar, zajtrk in večerja – Adriatiq Resort Fontana, nočitev)

4. dan: počitnikovanje – večerni izlet v mesto Hvar

Zdaj bomo že stari mački v preživljanju prostih uric. Divji utrip vsakdana bo nekje daleč in dan bomo preživeli v sončenju, kopanju ali branju knjig. Po večerji pa se bomo odpravili v mesto Hvar, kjer bomo preverili, zakaj mesto slovi kot eno najbolj privlačnih krajev za sprostitev in večerno zabavo. Povratek v hotel je predviden za okoli 22.30. (all inclusive – Hotel Hvar, zajtrk in večerja – Adriatiq Resort Fontana, nočitev)  

5. dan: počitnikovanje
Čez dan bomo poležavali in se pripravljali na četrtkovo večerjo, kjer bodo na meniju ribje specialitete, za pristnejše vzdušje pa bo poskrbela dalmatinska klapa. (all inclusive – Hotel Hvar, zajtrk in večerja – Adriatiq Resort Fontana, nočitev)

6. dan: počitnikovanje

Ponovili bomo intenziven program včerajšnjega dne in si nabrali moči za zanimiv in slasten izlet, ki bo pred nami naslednji dan! (all inclusive – Hotel Hvar, zajtrk in večerja – Adriatiq Resort Fontana, nočitev)

7. dan: kopalni izlet z ladjico

Zjutraj se bomo vkrcali na ladjico in odpluli iz Jelse do Pokrivenika. Med plovbo se bomo zasidrali v zalivu Vela Stiniva, skočili v morje in zaplavali. Po osvežitvi bomo nadaljevali pot do zaliva Pokrivenik, v ta zaliv je zahajala že »Bratovščina sinjega galeba«, do hotela Timun. Čas bomo izkoristili za kopanje in kosilo v hotelu (ribji in mestni menu) s kozarcem vina. Popoldan se bomo vrnili proti Jelsi in brezskrbno pričakali zadnji večer na otoku. (all inclusive – Hotel Hvar, zajtrk in večerja – Adriatiq Resort Fontana, nočitev) 

8. dan: HVAR–SLOVENIJA
Čakal nas bo še zadnji zajtrk na Hvaru, nato pa se bomo vkrcali na avtobus in najprej odpluli, nato pa odbrzeli proti Sloveniji. Domači naj vas pričakujejo nekje do večera.

Cena vključuje
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah Hotela Hvar oziroma Adriatiq Resort Fontane, 7 x polpenzion (Adriatiq resort Fontana) oziroma 7 x all inclusive (Hotel Hvar), izlete po programu (mesto Hvar in Vrisnik, večerni izlet v mesto Hvar, izlet z ladjico), kosilo s kozarcem vina na izletu z ladjico, ribjo večerjo v hotelu, degustacijo vina, pršuta, sira in olivnega olja, turistično takso, vodenje in organizacijo potovanja. 

OCENA: 0.0 od 6
 
Priporoča:
% gostov
Št. ocen:
Sobe:
0.0 od 6
Hrana in pijača:
0.0 od 6
Storitev:
0.0 od 6
Lokacija:
0.0 od 6
Termin: 16.6. - 1.9.2019
Bivanje: 7 dni Št. ponudb: 30
Št. oseb: 2 odrasla, 0 otrok
Razvrsti:
7 dni, 16.6. - 23.6.
nedelja - nedelja
16.6. - 23.6.
7 dni, ned. - ned.
all inclusive
dvoposteljna soba
balkon ali terasa
AVTOBUSNI PREVOZ
morska stran
DS2-3 BM comfort (ventilator)
Preveri
49783
7 dni, 23.6. - 30.6.
nedelja - nedelja
23.6. - 30.6.
7 dni, ned. - ned.
all inclusive
dvoposteljna soba
balkon ali terasa
AVTOBUSNI PREVOZ
morska stran
DS2-3 BM comfort (ventilator)
Preveri
49783
7 dni, 25.8. - 1.9.
nedelja - nedelja
25.8. - 1.9.
7 dni, ned. - ned.
all inclusive
dvoposteljna soba
balkon ali terasa
AVTOBUSNI PREVOZ
morska stran
DS2-3 BM comfort (ventilator)
Preveri
49783
7 dni, 16.6. - 23.6.
nedelja - nedelja
16.6. - 23.6.
7 dni, ned. - ned.
all inclusive
dvoposteljna soba
klimatska naprava balkon ali terasa
AVTOBUSNI PREVOZ
park stran
DS2-3 B comfort
Preveri
51715
7 dni, 23.6. - 30.6.
nedelja - nedelja
23.6. - 30.6.
7 dni, ned. - ned.
all inclusive
dvoposteljna soba
klimatska naprava balkon ali terasa
AVTOBUSNI PREVOZ
park stran
DS2-3 B comfort
Preveri
51715
7 dni, 25.8. - 1.9.
nedelja - nedelja
25.8. - 1.9.
7 dni, ned. - ned.
all inclusive
dvoposteljna soba
klimatska naprava balkon ali terasa
AVTOBUSNI PREVOZ
park stran
DS2-3 B comfort
Preveri
51715
7 dni, 23.6. - 30.6.
nedelja - nedelja
23.6. - 30.6.
7 dni, ned. - ned.
all inclusive
dvoposteljna soba
klimatska naprava balkon ali terasa
AVTOBUSNI PREVOZ
morska stran
DS2-3 BM comfort
Preveri
52359
7 dni, 25.8. - 1.9.
nedelja - nedelja
25.8. - 1.9.
7 dni, ned. - ned.
all inclusive
dvoposteljna soba
klimatska naprava balkon ali terasa
AVTOBUSNI PREVOZ
morska stran
DS2-3 BM comfort
Preveri
52359
7 dni, 30.6. - 7.7.
nedelja - nedelja
30.6. - 7.7.
7 dni, ned. - ned.
all inclusive
dvoposteljna soba
balkon ali terasa
AVTOBUSNI PREVOZ
morska stran
DS2-3 BM comfort (ventilator)
Preveri
53199
7 dni, 11.8. - 18.8.
nedelja - nedelja
11.8. - 18.8.
7 dni, ned. - ned.
all inclusive
dvoposteljna soba
balkon ali terasa
AVTOBUSNI PREVOZ
morska stran
DS2-3 BM comfort (ventilator)
Preveri
57087
7 dni, 18.8. - 25.8.
nedelja - nedelja
18.8. - 25.8.
7 dni, ned. - ned.
all inclusive
dvoposteljna soba
balkon ali terasa
AVTOBUSNI PREVOZ
morska stran
DS2-3 BM comfort (ventilator)
Preveri
57087
7 dni, 11.8. - 18.8.
nedelja - nedelja
11.8. - 18.8.
7 dni, ned. - ned.
all inclusive
dvoposteljna soba
klimatska naprava balkon ali terasa
AVTOBUSNI PREVOZ
park stran
DS2-3 B comfort
Preveri
58375
Več ponudb