Potrebujete pomoč?

02 220 8000
DELOVNI ČAS
pon-pet: 8.00 - 21.00
sob-ned: 9.00 - 17.00

Villa Dubrava

, ,

Villa Dubrava ***

Kraj: Opatija

Termin: 8.1. - 31.3.

Storitev: polpenzion

Akcijska cena: od 39 € na osebo na dan

Več o ponudbi:

- polpenzion
- brezplačen WiFi
- 2 x dnevno vstop na bazen
- brezplačno za otroka do 12 let (15.2.-3.3.)

Prihodi vsak dan, bivanje min. 2 dni.
Turistična taksa in enkratna prijava se plačata na recepciji.

AKCIJA! 10% popust za bivanje med tednom

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· 2x dnevno vstop v Wellness (bazen in fitnes)

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

STARA DUNAJSKA ŠOLA
Že Habsburžani so odkrili milo opatijsko klimo in tukaj začeli graditi lepe vile. Ena takšnih je tudi Villa Dubrava z osrednjo mestno lego – zunaj klasična, v srcu mladostna.

MANJ J VČASIH VEČ
Hotel ima le 37 lepo opremljenih sob, a za lepo fasado skriva velik Thalasso-wellness center z bazenom z morsko vodo, savnami, fitnesom, lepotnim in medicinskim centrom ...

MESTNI WELLNESS
Lahko bi tudi rekli, da boste doživeli utrip mesta in wellnessa. Tako se rodi mestni wellness. Od napora zadihajte v Relax coni s savnami, mehurčki …

OPATIJA VELJA TUDI ZA KRALJICO SPREHODOV – KAR 12 KM DOLGA OBALNA POT
LUNGOMARE PELJE VSE DO LOVRANA.

Opis

Lepa opatijska vila Villa Dubrava leži 200 m od centra mesta, najbližja plaža je oddaljena 50 m, medtem ko je javna kopališka plaža oddaljena 300 m. Lega, ki nudi zavetje pred močnimi vetrovi, je idealna za sproščene in prijetne počitnice v vseh letnih časih.

Opatija velja za eno najelegantnejših destinacij, ki je s svojo ugodno klimo in bujno vegetacijo privabila še tako pomembne osebe, o čemer pričajo mogočne stavbe v dunajskem slogu. V osrednjem mestnem parku se bohoti 150 rastlinskih vrst z vseh koncev sveta.

Vila je s hodnikom povezana s Thalasso-wellness centrom, ki na površini 2500 m² nudi aktivnosti in relaksacijo. Gostom je na voljo notranji bazen z ogrevano morsko vodo in 2 whirpoola. Wellness nudi programe klasičnega medicinskega wellnessa, lepotilne storitve in programe, bogato ponudbo različnih masaž, Spa relax cono s savnami, whirpoolom, SPA sobo in knajpanje, tretmaje s kozmetičnimi aparati, Thailon kozmetiko ter fitnes. Po uživanju v bazenih in široki ponudbi programov Thalasso-wellness centra se zvečer sprehodite po znameniti glavni promenadi in uživajte v barvah, ki jih nad Opatijo nariše sončni zahod.

V Villi Dubrava je na voljo 36 prijetnih sob, ki so klimatizirane, opremljene s sat. TV, na voljo pa je tudi brezplačen WiFi. 

Vrhunsko gostoljubje, ki se kaže tudi v hotelski restavraciji, iz katere ne boste odšli lačni, daje tej destinaciji še poseben čar. Samopostrežni zajtrki in večerje.

Bazeni in wellness

Vila je s hodnikom povezana s Thalasso-wellness centrom, ki na površini 2500 m² nudi aktivnosti in relaksacijo. Gostom je na voljo notranji bazen z ogrevano morsko vodo in 2 whirpoola (28–30 °C).

Wellness nudi programe klasičnega medicinskega wellnessa, lepotilne storitve in programe, bogato ponudbo različnih masaž, Spa relax cono s savnami, whirpoolom, SPA sobo in knajpanje, tretmaje s kozmetičnimi aparati, Thailon kozmetiko ter fitnes.

Koristne informacije

Prijava: po 14h, odjava: do 10h.
Kartice:
Mastercard, Visa, American Express, Maestro.
Prednosti:
možnost menjave večerje za kosilo. Izposoja kopalnih plaščev s plačilom kavcije 100 HRK/dan. Možnost koriščenja Wellnessa na dan odhoda do 16. ure. 20% popusta na wellness storitve.
Z doplačilom:
 javno parkirišče pred hotelom pribl. 8 €/dan (60 HRK, veljavnost konec septembra do začetek aprila) oz. 23 €/dan (160 HRK; od apčrila do septembra); garaža oddaljena od hotela 200 m pribl 14 €/dan (100 HRK); hotelsko parkirišče je na voljo od petka po 15h do nedelje do 23h pribl. 3 €/dan; enoposteljna soba +10 €/dan na ceno DS; kosilo 8 €/osebo/dan; pozna odjava iz hotela 10 €/sobo (glede na razpoložljivost).
Omejitve:
psi niso dovoljeni. Otroška posteljica ni na voljo. Hotel ni prilagojen invalidom. 

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

OCENA: 0.0 od 6
 
Priporoča:
% gostov
Št. ocen:
Sobe:
0.0 od 6
Hrana in pijača:
0.0 od 6
Storitev:
0.0 od 6
Lokacija:
0.0 od 6
Termin: 0.0. - 0.0.0
Bivanje: dni Št. ponudb:
Št. oseb: 2 odrasla, 0 otrok
Razvrsti: