Potrebujete pomoč?

02 220 8000
DELOVNI ČAS
pon-pet: 8.00 - 21.00
sob-ned: 9.00 - 17.00

Apartmaji Regina

, ,

Apartmaji Regina ***

Kraj: Sveti Martin na Muri

Termin: 5.3. - 5.5.

Storitev: polpenzion

Akcijska cena: od 32 € na osebo na dan

Več o ponudbi:

- polpenzion
- brezplačno kopanje v Termomineralnem kopališču
- brezplačen Wifi
- brezplačno parkiranje
- brezplačno za 2 otroka do 12 let od 19.4.

Prihodi vsak dan, bivanje min. 2 dni.
Turistična taksa in enkratna prijava se plačata na recepciji.


Več za vas

· brezplačen WiFi  v apartmajih 
· brezplačno kopanje v Termo-mineralnem kopališču
· nočno kopanje ob petkih in sobotah
· brezplačno parkirišče pri apartmajih, garaža z doplačilom

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

POLNA HIŠA

Počutili se boste kot doma – terasa, kuhinja, dovolj je prostora za vso družino, tudi za psička. Restavracija, bazeni, picerija …, vse je blizu. »Full house« v počitniški izvedbi.

MINI IN MAKSI
Med počitnicami je odlično poskrbljeno za otroke v hotelskem miniklubu, kadar koli pa lahko najamete e-kolo za štiri, loparje za badminton ali odkrijete disc golf na igrišču za golf.

TEMPELJ ŽIVLJENJA
V osrednjem kopališču, zasnovanem po načelih Rudolfa Steinerja, imajo bojda najboljšo termalno vodo v Evropi. 3 bazeni + 3 whirlpooli = odlična sprostitev.

LAHKO BI REKLI, DA IMAJO »VARNO HIŠO« ZA ŠPORTNIKE: VEČNAMENSKO ŠPORTNO DVORANO Z VRHUNSKIM FITNESOM.

Opis

Terme Sveti Martin se nahajajo v zgornjem Medžimurju, v bližini mesta Sveti Martin na Muri. Terme sestavljajo hotel Spa Golfer, apartmajsko naselje Regina ter wellness, termomineralno kopališče in športna dvorana z igriščem, kjer je tudi fitnes.

Apartmajsko naselje Regina je idealna izbira za družinske počitnice, dovoljeni so tudi hišni ljubljenčki. Raziskovanja okolice, vinskih cest in kleti se lahko lotite tudi s kolesom, saj je hotel Spa Golfer prvi specializiran Adria Bike Hotel na Hrvaškem, v katerem bo za kolesarje še posebej dobro poskrbljeno. Vabimo tudi k igri golfa, ob naselju se namreč nahaja ogrevano golf igrišče z 9 luknjami. 

Termomineralno kopališče je bilo poleti 2014 popolnoma prenovljeno in ga s hotelom povezuje hodnik. Notranji bazeni se nahajajo na skupno 1050 m² vodnih površin in so odprti vse leto. 2 bazena, otroški bazen in 3 whirpooli so narejeni po filozofiji dr. Rudolfa Steinerja. Zunanje kopališče se nahaja na pribl. 2600 m² in obsega velik rekreativni bazen, 2 whirlpoola na umetnih otokih, bazen s tobogani in otroški bazen. Za sprostitev bo poskrbel wellness v pritličju hotela s sodobno opremo ter številnimi tretmaji za zdravje in lepoto s savnami. 

V naselju je 69 standard apartmajev (za 2–3 osebe) in 29 družinskih apartmajev (za 4–5 oseb). Vsi apartmaji so klimatizirani in imajo opremljeno kuhinjo, sat. TV in brezplačen WiFi. 

V samopostrežni restavraciji Vučkovec, ki se nahaja zraven Termomineralnega kopališča v naselju boste našli edinstveno kombinacijo avtohtonih medžimurskih jedi s pridihom sodobne kulinarike in mednarodne kuhinje.

Koristne informacije

Prijava: po 14h , odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: popolna infrastruktura za kolesarje (Adria Bike Hotel, 12 označenih rut, servis, pralnica, najem koles). Vožnja z vlakcem do farme Jelenov (vsako soboto, odvisno od vremenskih razmer, 20 HRK/osebo). ZIP line (samo ob vikendih, pri min. 5 prijavljenih 20 HRK/osebo). Zadnji dan bivanja je kopanje brezplačno, vendar ob predložitvi osebnega dokumenta kot kavcije za kopalni plašč. Brezplačen animacijski program (razen ob ponedeljkih). 4 peščena teniška igrišča, golf. Otroška posteljica brez doplačila. Kosilo možno v à la carte restavraciji Mira.
Z doplačilom:  psi 13 €/dan, garaža 11 €/dan, savne 13 €/osebo/3 ure; športne aktivnosti.
Omejitve: apartmaji niso prilagojeni invalidom. 

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

OCENA: 0.0 od 6
 
Priporoča:
% gostov
Št. ocen:
Sobe:
0.0 od 6
Hrana in pijača:
0.0 od 6
Storitev:
0.0 od 6
Lokacija:
0.0 od 6
Termin: 0.0. - 0.0.0
Bivanje: dni Št. ponudb:
Št. oseb: 2 odrasla, 0 otrok
Razvrsti: