Potrebujete pomoč?

02 220 8000
DELOVNI ČAS
pon-pet: 8.00 - 21.00
sob-ned: 9.00 - 17.00

Remisens Hotel Lucija

, ,

Remisens Hotel Lucija ***

Kraj: Portorož

Termin: 8.3. - 15.3.

Storitev: polpenzion

Akcijska cena: od 28,47 € na osebo na dan

Več o ponudbi:

- polpenzion
- brezplačen WiFi
- vstop v bazenski kompleks
- brezplačno za otroka do 12 let v standard sobi

Prihodi vsak dan, bivanje min. 3 dni.
Turistična taksa in enkratna prijava se plačata na recepciji.

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· prost vstop v bazenski kompleks hotela
· brezplačen 2 urni najem koles (odvisno od razpoložljivosti)

Opis

Remisens Hotel Lucija leži tik ob promenadi, blizu plaže, nedaleč od strogega centra Portoroža. Vstop na obalo s 500 m plaže in urejenimi dostopi v morje je oddaljen 150 m. Nedaleč od hotela se nahaja kopališče na prostem v velikosti 1500 m² s 3 bazeni z morsko vodo, kjer so na voljo tudi prhe in kabine.

Hotel, obdan s čudovitim parkom, je zaradi lepih skupnih prostorov in dobre lege primeren za druženja. Za tiste, ki iščete aktivne počitnice, predstavlja hotel odlično izhodišče za izlete. Okolico lahko raziskujete tudi s kolesi, za katere bo v tem, kolesarjem prijaznem hotelu, dobro poskrbljeno. Kot se za družinski hotel spodobi, bodo za otroke vseh starosti v počitnicah poskrbeli animatorji.

Za tiste, ki iščete sprostitev, sta na voljo bazenski kompleks in simpatičen Wellness & Spa center Lucija z notranjim bazenom z ogrevano morsko vodo in otroškim bazenom. Privoščite si tudi savne, masaže in drugo ponudbo za zdravo in lepo telo. Zvečer lahko preizkusite srečo tudi v Casinoju Portorož.

Skupaj je v hotelu 182 sodobnih sob, prednost hotela pa predstavljajo velike družinske sobe z vsem udobjem, ki ga veččlanska družina potrebuje. Sicer pa so vse sobe opremljene s klimatsko napravo, LCD TV, na voljo je tudi brezplačen WiFi. Zunanje parkirišče se doplača.

Hotelska samopostrežna restavracija je pravšnja tudi za vaše otroke, saj je opremljena s posebnimi stoli in jedilnim priborom.

Koristne informacije

Prijava: po 14h (do 20h javiti pozen prihod), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: hotel je prilagojen invalidom, na voljo sta 2 sobi. Animacija za otroke (od 4 do 12 let) in animacijski fitnes in športni program v poletnih mesecih na zunanjem bazenu Metropol Beach vsak dan, razen v nedeljo (15. 6.–15.9.). V ostalih terminih je animacija za otroke in ostale aktivnosti (vodna aerobika, vodna vadba, nordijska hoja, pilates, joga, namizni tenis…) v Remisens hotelu Lucija vsak dan, razen ob ponedeljkih in nedeljah.  Možen najem koles. Minigolf, igrišča za košarko, odbojko, tenis, namizni tenis … Na zahtevo oz. razpoložljivost: wellness set (kopalni plašč, copati). Pilow menu: možna izbira vzglavnika.
Z doplačilom: otroška posteljica 11 €/dan, manjši psi 20 €/dan, garaža v hotelu Metropol 14 €/dan; športne aktivnosti, vstop v Wellness & Spa Lucia, senčniki in ležalniki na Metropol Beach (odvisno od razpoložljivosti).
Omejitve: zunanji bazen je odprt je odprt v poletnih mesecih, odvisno od vremenskih razmer.  Notranji bazen je zaprt predvidoma 1.7.–31.8., odvisno od vremenskih razmer. Omejeno število mest v garažni hiši.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

OCENA: 3.9 od 6
SPREJEMLJIVO
 
Priporoča:
82% gostov
Št. ocen:
95
Sobe:
4.4 od 6
Hrana in pijača:
3.4 od 6
Šport in dogajanje:
1.8 od 6
Storitev:
4.0 od 6
Lokacija:
4.8 od 6
Vir: Holidaycheck.com
Termin: 0.0. - 0.0.0
Bivanje: dni Št. ponudb:
Št. oseb: 2 odrasla, 0 otrok
Razvrsti: