Potrebujete pomoč?

02 220 8000
DELOVNI ČAS
pon-pet: 8.00 - 21.00
sob-ned: 9.00 - 17.00

Apartmaji Salinera

, ,

Salinera apartmaji **

Kraj: Strunjan

Termin: 1.7. - 31.8.

Storitev: all inclusive

Akcijska cena: od 58,32 € na osebo na dan

Več o ponudbi:

- all inclusive
- prost vstop v bazen v hotelu Salinera in na plažo
- brezplačno hotelsko parkirišče
- doplačilo 16 €/dan za otroka do 12 let

Prihodi vsak dan, bivanje min. 7 dni.
Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji hotela Salinera
· prost vstop v hotelski bazen in na hotelsko plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačna uporaba sefa na recepciji
· brezplačno hotelsko zunanje parkirišče

Opis

Apartmaji Salinera ležijo med Izolo in Piranom, na hribu, ki obdaja celoten resort. Od Portoroža so oddaljeni pribl. 3 km in 1 km od Strunjana. Apartmaji so od plaže oddaljeni 200–400 m. Na plaži, ki je delno prodnata z betonskimi in travnatimi površinami za sončenje, so na voljo prhe in kabine za preoblačenje, možen je tudi najem sončnikov in ležalnikov.

Bioenergijski resort Salinera ponuja nastanitev v apartmajskih hiškah Salinera, ki nanizane v vrstah ležijo na hribu in nudijo lep pogled v daljavo. Pot proti plaži vodi skozi energijski park, kjer boste tudi vi morda začutili energijske tokove, ki bodo napolnili vaše baterije. Otroci lahko svojo odvečno energijo porabijo v igralnici Billy, v hotelu Salinera. Verjamemo, da jih bodo igra, sprehod ob obali in uživanje v morju tako utrudili, da bodo zaspali z nasmeškom.

V hotelu Salinera vam je na voljo dodatna ponudba. Privoščite si nekaj miru in se prepustite strokovnjakom v Wellness centru Syra, kjer so vam na voljo številni terapevtski programi ali zaplavajte v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo. Na voljo je tudi otroški bazen in 2 whirlpoola. Na plaži se nahajata zunanji bazen z morsko vodo in otroški bazen.

68 apartmajev vključuje sat. TV, kuhinjsko nišo s kuhinjsko posodo, električnim štedilnikom in s hladilnikom. Še posebej so primerni za družine z otroki, saj njihova razporeditev in opremljenost omogočata prijetne in predvsem udobne počitnice.

Kljub temu, da si v apartmaju lahko sami pripravite to, kar vam tisti dan zadiši, se v času poletja nikar ne branite all inclusive storitve in se zares spočijte.

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti zgodnji/pozen prihod), odjava do 10h.
Kartice: Ma­stercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: možna menjava večerje za kosilo. Animacijski program v juliju in avgustu.
Z doplačilom: kosilo 15 €/osebo/dan (otroci od 2–11,9 let 30 % popust), otroška posteljica 7 €/dan; najem koles 12 €/dan in 7 €/3h, manjši psi 12€/dan (v sobah z balkonom).
Omejitve: apartmaji niso prilagojeni invalidom, vstop v notranje bazene ni prilagojen invalidom. Notranji bazen je v juliju zaprt. Zunanji bazen je odprt predvidoma 15.6.–15.9., odvisno od vremenskih razmer. Plaža obratuje predvidoma 15.6.–15.9. Omejeno število koles.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

OCENA: 0.0 od 6
 
Priporoča:
% gostov
Št. ocen:
Sobe:
0.0 od 6
Hrana in pijača:
0.0 od 6
Storitev:
0.0 od 6
Lokacija:
0.0 od 6
Termin: 0.0. - 0.0.0
Bivanje: dni Št. ponudb:
Št. oseb: 2 odrasla, 0 otrok
Razvrsti: