Potrebujete pomoč?

02 220 8000
DELOVNI ČAS
pon-pet: 8.00 - 21.00
sob-ned: 9.00 - 17.00

Hotel Histrion

, ,

Hotel Histrion ****

Kraj: Portorož

Termin: 15.2. - 3.3.

Storitev: polpenzion

Akcijska cena: od 45,05 € na osebo na dan

Več o ponudbi:

- polpenzion
- brezplačen WiFi
- kopanje
- parkiranje
- brezplačno za otroka do 12 let

Prihodi vsak dan, bivanje min. 3 dni.
Turistična in enkratna prijava se plačata na recepciji.
Velja za rezervacije do 15.2.

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop v Laguno Bernardin in na hotelsko plažo
· brezplačno parkirišče v naselju Bernardin, garaža z doplačilom

Opis

​Hotel Histrion je del naselja Bernardin, ki se razteza na rtu na skrajnem koncu Portoroža. Hotelska plaža ob Vilah Park je travnata, ob hotelu Histrion pa betonirana.

Hotel se nahaja ob nekdanji cerkvi Sv. Bernardin, po kateri je naselje prejelo ime. Arhitekturno zanimivo zasnovano naselje zaokroža živahna ulica, do katere pridete od cerkve po kamnitih stopnicah. Privoščite si jutranjo kavo ali sedite na kolo in se polni moči podajte do bližnjega Portoroža. Ste pristaš zgodovinskih mest, ki skrivajo skrivnost in bi jo želeli izvedeti od domačinov? Raziščite čudovit Piran!

Morski park Laguna Bernardin se nahaja znotraj hotela in je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali z več kot 1000 m² vodnih površin. Del morskega parka so tudi savne in masaže. Wellness Laguna je pravo zatočišče za popolno sprostitev, regeneracijo in nego telesa. Privoščite si blagodejne obloge s solinskim blatom ali se prepustite prijetnim toplim žarkom na terasi. Poleti bo za osvežitev poskrbel zunanji bazen ob Vilah Park. In ker je hotel Histrion družinam prijazen, bo med počitnicami še posebej živahno – miniklub se bo odvijal kar na plaži. V sodobno opremljeni igralnici pa ne manjka igral, igrač, video igric … pa tudi na prostem se bodo razveselili igral.

V hotelu Histrion je 276 sob, vse imajo sat. TV, klimatsko napravo, minibar in balkon. Povsod po hotelu lahko dostopate do brezplačnega WiFi-ja. Na voljo je brezplačno parkirišče, garaža se doplača.

V hotelski restavraciji vas čakajo samopostrežni zajtrki in večerje, v sklopu naselja pa je nekaj restavracij, kjer lahko v prijetnem okolju izbirate med mediteransko in mednarodno hrano, večinoma z osupljivim pogledom na Portorož in Piranski zaliv.

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: možna menjava večerje za kosilo (kosilo streženo, razen v primeru velikega števila prijav). Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 2 sobi za invalide. Animacijski program v juliju in avgustu.
Z doplačilom: streženo kosilo 15 €, najem koles 12 €/dan, garaža 5 €/dan, otroška posteljica 7 €/dan, psi v določenih sobah s predhodno najavo 12 €/dan.
Omejitve: zunanji bazen je odprt predvidoma 15.6.–15.9., odvisno od vremenskih razmer. Plaža obratuje predvidoma 15.6.–15.9.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

OCENA: 0.0 od 6
 
Priporoča:
% gostov
Št. ocen:
Sobe:
0.0 od 6
Hrana in pijača:
0.0 od 6
Storitev:
0.0 od 6
Lokacija:
0.0 od 6
Termin: 0.0. - 0.0.0
Bivanje: dni Št. ponudb:
Št. oseb: 2 odrasla, 0 otrok
Razvrsti: