Potrebujete pomoč?

02 220 8000
DELOVNI ČAS
pon-pet: 8.00 - 21.00
sob-ned: 9.00 - 17.00

Hotel Aquapark Žusterna

, ,

Aquapark hotel Žusterna ***

Kraj: Koper

Termin: 3.1. - 31.3.

Storitev: polpenzion

Akcijska cena: od 49 € na osebo na dan

Več o ponudbi:

- polpenzion
- kopanje v Aquparku
- brezplačen WiFi
- parkiranje

Turistična taksa in enkratna prijava se plačata na recepciji.
Prihodi vsak dan, bivanje min. 2 dni.

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela, tudi v sobah z balkonom
· brezplačno kopanje v Aquaparku
· brezplačno parkiranje v hotelski garaži

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

SPOGLEDLJIVA DAMA
Žusterna je tista spogledljivka, ki se ozira proti dober kilometer oddaljenemu zrelemu gospodu Kopru, lastniku palač, trgov, drevoreda in kralju kratkih kavic.

MIGANJE NA STO NAČINOV
Človek tod hitro dobi ideje, kaj vse početi. Morda ga zanese celo do Bonifike, koprske športne Meke. Lahko pa telovadi z možgani v Centru eksperimentov in t. i. Escape roomu (sobi pobega).

NAJVEČJI VODNI PARK NA OBALI
Žusterna ne varčuje pri bazenih, skupaj jih imajo kar sedem, od tega štiri notranje. Tobogan in whirlpooli razdelijo kopalce na mlade in še bolj mlade.

OD NEKDAJ PA SO TISTI, KI VEDO, KAKO SE UŽIVA, HODILI SEM V RIMSKO-IRSKE SAVNE IN KOPELI.

Opis

Aquapark hotel Žusterna leži ob morju, nedaleč od starega primorskega bisera Kopra, do koder vodi lepa sprehajalna pot. Hotelska plaža je oddaljena 50 m (čez cesto), mestna plaža pa 800 m (brez doplačila).

Aquapark se rad pohvali, da gre za največji vodni park na slovenski obali s 1200 m² vodnih površin. Žarki poletnega sonca vas bodo obsijali v zunanjih bazenih, kjer boste lahko zaplavali v bazenih z valovi ali se sproščali v masažnem bazenu s podvodnimi masažami. Pika na i bo čudovit pogled na morje in staro mestno jedro. Otroci bodo posebej veseli bazena z igrali. Vse dni v letu vas navdušuje bazen s toboganom ter whirlpooli. Lahko plavate v notranjem športnem bazenu z ogrevano morsko vodo, bazenu s podvodnimi masažami in v treh whirlpoolih. Tudi v pokritem delu bo poskrbljeno za otroke, ki se lahko predajo igri v bazenu z igrali.

Medtem ko se bodo najmlajši z animatorji zabavali ob bazenu, se boste lahko starejši predali užitkom v Svetu savn ter tudi Sparitualu, salonu tajske masaže in kozmetičnem studiu. In če ste že na obali, jo tudi spoznajte – navdušile vas bodo tradicionalne istrske vasice, obalna mesteca …

V Aquapark hotelu Žusterna je skupaj 124 sob, povprašate lahko tudi za družinske sobe, suite in hotelski apartma. V vsaki sobi je klimatska naprava, minibar, sat. TV.

Zajtrk in večerja sta samopostrežna, s predhodno najavo pa vam pripravijo tudi dietno prehrano. Ko vas vodni užitki utrudijo, si povrnite energijo v bazenskem baru ali pa obiščite kavarno. 

Koristne informacije

Prijava: 14–18h (javiti pozen prihod do 18h), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. 9 peščenih teniških igrišč in 4 asfaltirana teniška igrišča v športnem centru Bonifika. Animacijski program: aerobika v vodi, igre za najmanjše …
Z doplačilom: otroška posteljica pribl. 14 €/dan, kosilo pribl. 15 €/osebo/dan (otrok do 12 let 10 €), kopalni plašč pribl. 4,30 €/dan; športne aktivnosti.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Hotel ni prilagojen invalidom.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

OCENA: 0.0 od 6
 
Priporoča:
% gostov
Št. ocen:
Sobe:
0.0 od 6
Hrana in pijača:
0.0 od 6
Storitev:
0.0 od 6
Lokacija:
0.0 od 6
Termin: 0.0. - 0.0.0
Bivanje: dni Št. ponudb:
Št. oseb: 2 odrasla, 0 otrok
Razvrsti: