Potrebujete pomoč?

02 220 8000
DELOVNI ČAS
pon-pet: 8.00 - 21.00
sob-ned: 9.00 - 17.00

Hotel Bioterme

, ,

Hotel Bioterme ****

Kraj: Mala Nedelja

Termin: 3.1. - 15.2.

Storitev: polni penzion

Akcijska cena: od 41 € na osebo na dan

Več o ponudbi:

- polni penzion (samopostrežni zajtrk in večerja; kosilo v restavraciji Termalnega parka med 11.30 in 15. uro – izbor med 3 meniji; prvi obrok ob prihodu je večerja, zadnji pa kosilo)
- brezplačen WiFi
- kopanje
- parkiranje
- brezplačno za otroka do 6 let

Prihodi nedelja, bivanje 2/4 dni in prihod v torek, 2 dni.
Turistična taksa in enkratna prijava se plačata na recepciji.

Več za vas

· brezplačen WiFi v hotelski avli, tudi v sobah 
· prost vstop v Termalni park
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda
· prost vstop v fitnes
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom 

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

NEKAJ POSEBNEGA
Edini okolju prijazen hotel v tem delu Slovenije je zgrajen po standardih ekomarjetice. Vso energijo mu dajeta sonce in termalna voda. Tudi materiali so naravni, človeku prijazni.

PRLEŠKA POJEDINA
Prleki vedo, kaj je dobro, in cenijo domače. To se odraža tudi v restavraciji, ki ima celo kotiček z biološko pridelano hrano. Odlična vina so našla dom v vinoteki Prleška klet.

5 NOTRANJIH BAZENOV
Razen zunanjih, od katerih je en odprt vse leto, vas bo razvajalo še 5 notranjih bazenov, masaža, fitnes in savne. Najbolj diši iz zeliščne.

OBMOČJE BIOTERM JE KRAJINSKI PARK. OBIŠČITE HIPODROM, PUHOV MUZEJ, MLIN NA VETER, OLJARNO, ČEBELARSKI MUZEJ …

Opis

Hotel Bioterme leži v kraju Mala Nedelja pri Ljutomeru, v osrčju Prlekije. Hotel je prvi okolju prijazen hotel v Pomurju, ki se ponaša z evropskim okoljskim certifikatom EKO-LABEL oz. Eko Marjetica.

Sodobno, zdravo in gostoljubno – to so smernice tega priljubljenega hotela, kjer lahko preživite počitniške trenutke v Termalnem parku na 2000 m² zunanjih in notranjih vodnih površin, v savnah, fitnesu ali pa se podate na kolesarjenje, sprehode ali zanimive izlete po Prlekiji in Prekmurju. 

Termalni park obsega 5 notranjih in 9 zunanjih bazenov, od katerih 1 deluje tudi pozimi. Otroci se bodo razveselili otroškega bazena s tobogančkom. Svet savn s petimi vrstami savn bo poskrbel za razstrupljanje, številne masaže in razvajanja v dvoje v kopelih pa za romantičen sprostitven oddih.  

V hotelu je 68 sob, opremljenih iz masivnega lesenega pohištva (oljeno in voskano), masivna lesena voskana tla, stene barvane z bio barvami, posebna stikala proti elektrosmogu, posteljnina iz naravnih materialov. Sobe so opremljene z LCD TV, klimatsko napravo, minibarom, na voljo je tudi brezplačen WiFi. Le dve hotelski sobi nimata balkona. 

V hotelski samopostrežni restavraciji je na voljo tudi kotiček z biološko pridelano hrano, kot tudi bogat izbor dnevno svežega pekovskega peciva iz lastne pekarne. V à la carte restavraciji pa goste radi razveselijo s tradicionalnimi prleškimi jedmi. 

Bazeni in wellness

Termalni park se razprostira na 2000 m² vodnih površin: 5 notranjih in 9 zunanjih bazenov od katerih 3 delujejo tudi pozimi (27–38 °C), otroški bazen s tobogančkom …

Svet savn s petimi vrstami savn; številne masaže, razvajanja v dvoje v kopelih.

Koristne informacije

Prijava: po 14h, odjava: do 10h. 
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.  
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Najem koles. 2 x tedensko živa glasba, animacijski program (pohodi, popoldanski izleti v okolico, joga). Hotel je prilagojen invalidom, na voljo sta 2 sobi za invalide. 
Z doplačilom: kosilo 13 €/dan; otroška posteljica 5 €/dan; garaža 3,5 €/dan; športne aktivnosti.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Omejeno število parkirnih mest.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

OCENA: 0.0 od 6
 
Priporoča:
% gostov
Št. ocen:
Sobe:
0.0 od 6
Hrana in pijača:
0.0 od 6
Storitev:
0.0 od 6
Lokacija:
0.0 od 6
Termin: 0.0. - 0.0.0
Bivanje: dni Št. ponudb:
Št. oseb: 2 odrasla, 0 otrok
Razvrsti: